måndag 14 april 2008

Göteborgshelgen!!

Helgen som gått var en blandning av firning av Niklas 25 år,Lorensbergsteater, fiske, shopping, Go-kart, god mat/dricka och vägarbete. Vi styrde färden mot Växjö redan kl 13.00 på fredagen för att ta med Niklas och Elin till Göteborg där en fullspäckad helg väntade oss...

Väl hos Linda och Micke bjöds vi på mat (grillat) och dricka Gott!!! innan vi åkte in till Lorensbergsteatern för att se den roliga musikalen "Little shop of horrors" Väl värd att se om ni inte är rädda för en gigantisk blodtörstig blomma (sveriges mest exklusiva scenkostym) som störst är den nästan 3 m hög och 8m bred.
Tidig lördagsmorgon åkte killarna iväg för att fiska havsöring.......och vi åkte till Allum köpcenter för att SHOPPA....(köpte mig en jacka).Storfiskarna fick tyvärr ingen havsöring, Mats höll på att få en plattfisk på kroken..den klarade sig den med..De fick nöja sig med att grilla korv istället.
På em var det bokat på en Go-kartbana..där det skulle tävlas ,jag tävlade mot mig själv :) Det var faktiskt jätteroligt, det tyckte nog allihopa...Bromsa med vänster...Gasa med höger..Ja Ja....Vi lät Niklas vinna den här gången...men vänt ska ni få se till en annan gång Då kommer jag starkt ha,ha...
Väl hemma i Säve igen var alla så trötta så vi tog oss en välbehövlig vila, annars hade vi nog inte orkat med kvällens bravader på Joe Farelli´s där bord var beställt.










Söndagen bjöd på härligt solsken så vi (Linda, Elin,jag och Molly)tog en härlig promenad medans "grabbarna" roade sig med att vara vägarbetare (fylla igen massvis gropar i vägen) Mats var arbetsledare....
Och Molly trivs bäst här där man kan lukta på blom.....kudden.....och har det lugnt och skönt....Tack alla för en trevlig helg det gjorde ni bra!!! Puss o kjam på er!!!

2 kommentarer:

Linda sa...

Fina bilder!! Men du glömde ju tala om att det mest frekvent använda ordet denna helg har varit Va?! hahahahaha.. Tack själva för en underbart rolig helg!!! Kram och Pöss!!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.