torsdag 5 april 2007

Från Nostalgia-Folkets Park

I måndags var vi på en trevlig träff i Nostalgia. Där det var visning på gamla bilder 40-50 år tillbaka i tiden.
Det blev många diskussioner på vem det kunde vara på bild enl. Svenne Hesselgren var Hasse "tvätt" med på många bilder. Vem i helsike var Hasse Tvätt??? undrar jag. Men Roligt hade vi......Efter halva tiden var det fikapaus med hembakat mormor och Conny tyckte det var gott...(morfar sitter längst in i det andra rummet, med egen stol)











Välkommen till Fågelfors Folkets Park, var tvungen att gå in och kolla läget... Granen över lilla scenen ligger fortfarande kvar efter stormen Per, jag hoppas den kommer bort så fort som möjligt Den har ju fördärvat en del på tak o dyl.


Stora scenen ligger öde just nu i solskenet...men vänta bara till sommaren, närmare bestämt den 9 juni då kommer Silver Dollar (hårdrockband) att rocka fett i Fågelfors....
Påsken står nu för dörren....det är dags att putsa upp kvasten, på med hucklet ,sno grannens svarta katt och dra till Blåkulla........
Imorgon drar vi till Götet Mats,jag, Elin och Niklas (som nu bestämt sig) Linda har lovat att vi ska få leta ägg hon håller på med äggkartor förfullt....Roligt!!!
Ha det nu så underbart i Påsk alla bloggare och släkt (en speciell Påskhälsning till söstra, Emma, Anna och Marcus i Töskland kram,kram)

2 kommentarer:

Vi i Müllheim sa...

En jättestor páskhälsning tillbaka frán oss i Töskland!! Vi har nu fátt veta att den tyska páskharen kommer först pá söndag, men Anna tycker inte vi ska följa de traditionerna utan kvarstá vid de svenska; alltsá pá páskafton. Pá söndag blir det ocksá hare - till middag... Det är tradition hos Markus föräldrar. Puss och kjam!

Elin sa...

kom igen nu..trött på "från nostalgia till folkets park.
uppdates please:)
puss*