torsdag 1 maj 2008

Vintern rasat ut.....

Igår kväll var det då dax för Valborgsmässoelden på Centrumplan, lite folk hade samlats för att värma sig vid elden (kvällen var ju lite kylig). Det fanns lotter att köpa och det såldes korv till hungriga..vi var inte hungriga hade precis ätit kyckling (vad annars :-)!!!









Det här är vår "nya" minsta granne Louise ett par månader gammal, dotter till Eva och Fredrik Karlsson..
Efter vårtal, sång på skiva följde vi med Monika och Stefan hem...Stefan skulle bju.. på whiskey..












Mats har lite svårt att välja drink......
Tiden går fort när man har roligt...det blev mycke nostalgiprat och gamla kort åkte fram..och kommer du ihåg han...och den osv.....

Idag har vi varit och inhandlat lite uteväxter och Grodprinsar...:-0 ,en som är stor och tjock den andra är en liten "lång" en.





















Kunde inte motstå varken Grodprinsar eller doftpelargon hos Frida i Valåkra ,pelargonen står just nu i köket och det doftar ljuvligt, blandning av citron och lavendel..
Nu börjar det även dofta kaffe från köksregionen...det är inte fy skam det heller.....Just det, måste berätta att vi har kommit på vad som stör (brusar) i vår telefon..det är "brädbandet" Ha´det bra alla där ute vi "brusar" kanske senare i telefonen" :-)



2 kommentarer:

Gullan sa...

Vilka härliga bilder! Ni hade roligt må jag säga!:-) Själva är nyss hemkomna från Öland, där det var ömsom regn och ömsom solsken...Ska ladda för helgen, då jag jobbar både lördag o söndag. Annars har vi haft en härlig "helg" innan helgen! Vi måste ses snart! Puss o kjam från mellansöstra

Perssons pack! sa...

Ja, jag vet måste snart ses.. jobba hela dan idag + hela helgen... tiden går...men snart syns vi..:-) .Mats ska på fiskepremiär i mån i Sarvegöl,( Stellan kanske är fiskesugen?? ,tävling kl 7.00)Jag hoppas på grillad röding när jag kommer hem på kvällen. Ha det bra o kjam..systra..